Verzenden

 

Wanneer jij je order hebt geplaatst, gaat Wurmpies met liefde aan de slag om jouw bestelling in orde te maken. Ons streven is om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar, dit betekent dat jouw bestelling altijd binnen 1-2 werkdagen wordt verzonden. Indien er ‘preorder’ bij vermeld staat, kan dit langer duren. Onze vaste verzenddagen zijn maandag, woensdag en vrijdag. Je bestelling wordt verstuurd met een track & trace code, zodat jij jouw pakketje kan volgen.

Wij versturen wereldwijd. De verzendkosten zijn afhankelijk van de grote van je pakket en het land waarnaar het pakket wordt verstuurd. De verzendkosten binnen Nederland bedragen maximaal €6,95. De verzendkosten buiten Nederland bedragen maximaal €10,00. Daarnaast worden bestellingen vanaf €100,00 gratis binnen Nederland bezorgd. 

 

Retourneren

Binnen de wettelijke zicht termijn van 14 dagen kun je producten retourneren. Wurmpies ontvangt dan graag een e-mail met daarin je naam, je ordernummer en de reden waarom je het product wilt retourneren. 

De producten (babynest, wikkeldeken, bijtring en speenkoord) die op maat gemaakt worden, kunnen niet geretourneerd worden. Babykleding die op maat gemaakt wordt, kan in overleg geretourneerd worden. 

De kosten voor het retourneren zijn voor jezelf. Na ontvangst van de items wordt het bedrag binnen 5 werkdagen teruggestort.