Broekjes


Broekjes van Wurmpies sluiten goed aan en hebben een mooie pasvorm. Babybroekjes, je kunt er niet genoeg van krijgen. Het is een fijn kledingstuk omdat het makkelijk aan en uit te doen is. Daarnaast is het makkelijk te combineren met overslagshirtjes of sweaters. Hierdoor is het ook heel vaak gewoon praktisch een babybroekje.

 

Maten babybroekjes.

De babybroekjes zijn verkrijgbaar van maat 50 t/m maat 80 en vallen op maat. Voor een geboortesetje adviseren wij het broekje in maat 50, omdat deze maat broekje het beste past bij een pasgeborenen. Wil je er langer plezier van hebben koop dan een broekje in maat 56 of 62. Dit omdat de baby in het begin na de geboorte heel snel groeit, waardoor je bij een grotere maat er langer plezier van krijgt. 

De broekjes van Wurmpies zijn handgemaakt en daardoor uniek. Voor de broekjes hebben wij één model. Het broekje sluit mooi aan en er is nog genoeg ruimte voor de luier. Alle broekjes hebben een boord van dezelfde stof. De stoffen die wij gebruiken zijn geschikt voor broekjes omdat er veel elastiek inzit. Hierdoor blijft het broekje mooi zitten en zal het niet afzakken. 

 

Maattabel

 

Leeftijd Kledingmaat
Prematuur > 50
0 tot 1 maand 50
1 tot 2 maanden 56
2 tot 4 maanden 62
4 tot 6 maanden 68
6 tot 9 maanden 74
9 tot 12 maanden 80