Wurmpies

Reactie plaatsen

Reacties

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Over mij:

Hallo, ik ben Floor Schut, 23 jaar en ik heb dit bedrijfje in 2022 overgenomen. Graag wil ik je laten weten wie ik ben, wat ik doe en waarom ik Wurmpies heb overgenomen.

 

In corona tijd maakte ik mondkapjes, laptophoezen, etui's en mijn eigen kleding. Eigen kleding maak ik nog steeds. Mijn zelfgemaakte items verkocht ik toen op Instagram. Na de corona periode wilde ik wat anders proberen en toen kwam Wurmpies op mijn pad. Ik heb deze kans met beide handen aangepakt en hier ben ik erg blij mee. Nu maak ik met veel liefde de bestellingen die binnen komen. 

Het hele proces doe ik zelf, van het uitzoeken van de mooiste en beste stoffen tot het ontwerpen en maken van de items. Ik streef ernaar dat een product niet alleen mooi uitziet maar ook functioneel is, bijvoorbeeld de overslagshirtjes of mutsjes. 

 

Wat Wurmpies uniek maakt? Wurmpies gebruikt stoffen en prints die zorgvuldig worden uitgekozen. Zo heeft je kleine niet dezelfde kleding als iedereen, dit maakt de kleding uniek. Daarnaast kan je ook zelf aan de slag om kleding of babynesten samen te stellen. Dit is een voordeel, zodat de babykamer helemaal naar jouw smaak wordt ingericht. 

Vragen of twijfelt u over uw keuze ? Dan kunt u altijd een berichtje sturen voor advies over welk item het beste bij jouw en je baby past. 

 

Naast Wurmpies ben ik ook actief als fotograve in de agrarische sector. Ik maak daar foto's en hoop zo de sector te promoten. Ik ben afgestudeerd als verpleegkundige en zoek nu een baan in het ziekenhuis.