Leveringsinformatie.

 

Veel producten zijn al op voorraad gemaakt zoals, broekjes, overslagshirtjes, boxpakjes of mutsjes. Sommige items worden door jouw samengesteld, hierdoor kan het wat langer duren voordat ze verstuurd worden. De levertijd hiervoor is maximaal 2 weken, vaak is het product al eerder af.  Producten kunnen in overleg met spoed gemaakt worden, hiervoor wordt €7,50 servicekosten gerekend. In overleg kan er op locatie worden opgehaald.

 

Zodra je een door jouw zelf samengestelde bestelling doet, streef ik ernaar om binnen 24 uur contact met je op te nemen. Meestal gaat dit erover het dubbel check van de stof keuze. Als het product af is krijgt je een foto ter bevestiging en vervolgens kan het pakket opgestuurd worden.

Mocht je het toch moeilijk vinden om te kiezen welke stoffen nou goed bij elkaar passen. Stuur dan gerust een berichtje (via Instagram of Messenger) zo kunnen we samen een keuze maken wat het best bij je past. 

 

De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van jouw bestelling. 

Verzendingskosten

Brievenbuspakketje: 

Voor brievenbuspakketjes wordt er €4,25 gerekend.

 

Pakketpost:

Voor een pakketpost wordt er €6,95 verzendkosten gerekend. Door het opgeven van je e-mailadres wordt je middels track en tracé op de hoogte gebracht van je bestelling.

 

Afhalen.

Het is mogelijk om je bestelling kosteloos af te halen in Harfsen (GLD). Zodra ik je bestelling klaar heb neem ik contact op om een afhaalmoment te bespreken.